Tag Archives: cantik

Wanita Berkaki Empat

1xx

Wanita Berkaki Empat

Manusia memiliki kaki lebih dari dua terkadang membuat gempar masyarakat padahal fenomena itu sebenarnya bisa dijelaskan secara medis. Sebut saja Josephene Myrtle Corbin, wanita yang dikenal memiliki empat kaki. Ekstra sepasang kaki yang sampai akhir hayatnya tidak diamputasi itu, sebenarnya merupakan milik saudara kembarnya yang menumpang di tubuhnya.

Corbin lahir di kawasan Lincoln Tennessee tahun 1868. Kedua kaki ekstra yg ukurannya lebih kecil, sesungguhnya dapat digerakkan, namun Corbin tidak menggunakannya untuk berjalan.

Corbin menikah saat usianya 19 tahun dengan seorang dokter, Clinton Bicknell. Ia memiliki empat anak perempuan dan seorang laki-laki. Ia mengatakan, tiga orang anaknya lahir dengan organ yang lengkap, namun dua lainnya memiliki tambahan organ. Corbin meninggal pada 6 Mei 1928.

Wanita lain yg juga bernasib sama dengan Corbin adalah wanita cantik bernama Ashley. Seperti Corbin, Ashley pun memiliki kehidupan yang normal meski orang kerap memandangnya aneh. Di keluarganya hanya dia yang memiliki kelainan itu, sementara saudara perempuannya, Anne, normal. Meski demikian Ashley cukup beruntung karena banyak pria ganteng yang mencintainya meski keadaannya tak sempurnya. Bisa jadi ini karena pembawaannya yang ramah selain memang ia memiliki paras yang cantik.

Wanita Berkaki Empat ,  Wanita Berkaki Empat  misteri, Wanita Berkaki Empat  foto, Wanita Berkaki Empat  gambar, Wanita Berkaki Empat  video, Wanita Berkaki Empat  toyol, Wanita Berkaki Empat  cari, Wanita Berkaki Empat  melayu, Wanita Berkaki Empat  peristiwa,Wanita Berkaki Empat  Wanita Berkaki Empat , Wanita Berkaki Empat  malaysia, Wanita Berkaki Empat  Wanita Berkaki Empat , Wanita Berkaki Empat  bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan,misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri Wanita Berkaki Empat, misteri kl, misteri bf1, Wanita Berkaki Empat  misteri, Wanita Berkaki Empat  foto, Wanita Berkaki Empat , Wanita Berkaki Empat  video, Wanita Berkaki Empat  kawan, Wanita Berkaki Empat  toyo, Wanita Berkaki Empat  artis, Wanita Berkaki Empat  cari, Wanita Berkaki Empat  melayu, Wanita Berkaki Empat  layu, Wanita Berkaki Empat  melay, Wanita Berkaki Empat  malaysia, Wanita Berkaki Empat  indon, Wanita Berkaki Empat  indo, Wanita Berkaki Empat  indonesia, Wanita Berkaki Empat  takut, Wanita Berkaki Empat  teman, Wanita Berkaki Empat  Wanita Berkaki Empat , Wanita Berkaki Empat  kl, Wanita Berkaki Empat  bf1,misteri, foto Wanita Berkaki Empat,gambar Wanita Berkaki Empat , video Wanita Berkaki Empat , kawan Wanita Berkaki Empat , toyo Wanita Berkaki Empat , cari Wanita Berkaki Empat , Wanita Berkaki Empat  melayu, takut Wanita Berkaki Empat , teman Wanita Berkaki Empat , Wanita Berkaki Empat  Wanita Berkaki Empat , misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, kl, bf1, Wanita, Berkaki,Empat

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Waktu petang ataupun senja memang tak elok kalau duduk di luar rumah. Kata orang tua, time tu lah hantu berkeliaran. Pemandangan matahari terbenam memang cantik

Gambar hantu kali ini dikirimkan oleh Cik Nadia. Berikut adalah teks yang disertakan sekali bersama gambar ini:

disini saya nak share satu gmbar yang saya peroleh dari rakan sekerja saya. dia telah pergi ke taiping dalam hujung tahun 2010. gambar di ditangkap sewaktu maghrib. time tu boyfriend dia yang drive and dia yang tengah duduk kat passenger seat saje2 nak snap gmbar. katanya pemandangan petang tu cantik sangat. tapi selepas snap gambar tu, dia perasan sesuatu yang agak pelik. saya dah highlight kan dengan bulatan merah. boleh korang tolong tafsirkan tak. coz saya pun tak pasti objek apa. atau itu hanya ilusi optik sebab keadaan jalan pun macam beralun. kalau korang rajin, analisis sekali gmbar ni sebab kata boyfriend dia kat bawah objek hitam yang terbang tu macam ada pocong. tapi saya tak nampak pulak. ape2 pun terima kasih korang.

Ok mengikut penelitian saya, gambar ini diambil menggunakan kamera telefon (Sony Ericsson K770i) dengan lensa CMOS pada bukaan 1/8 saat. Bukaan yang agak lama ini tambah dengan keadaan kereta yang bergoyang menyebabkan gambar jadi blur. Kalau kita tengok dengan teliti ‘penampakkan’ dalam bulatan itu adalah selari dengan lengkok pada garisan jalanraya.
Objek hitam tersebut adalak pokok yang kabur. Dan kat bawah sikit tu.. wallahualam.
Penampakan, Gambar, Hantu, Pocong, Taiping, gambar hantu, gambar misteri, hantu, hantu artis, hantu cari, Hantu Cermin hantu, hantu foto, hantu hantu, hantu indo, hantu indon, Hantu indonesia, hantu kawan, hantu kl, hantu layu, Hantu malaysia, hantu melay, hantu melayu, hantu misteri, Hantu Pocong, Hantu takut, hantu teman, hantu toyo, hantu video, hantu melayu, indo, Indon, indonesia, kawan, kawan Hantu, kl, layu, Malaysia, melay, Melayu, misteri artis, misteri cari, misteri foto, misteri gambar, misteri indo, Misteri Indon, Misteri indonesia, misteri kawan, misteri layu, Misteri malaysia, misteri melay, Misteri Melayu, Misteri takut, misteri teman, misteri toyo, Misteri video, takut, takut hantu, telekom malaysia, teman, teman hantu, toyo, toyo hantu, video hantu, video klip, Video Misteri, Waktu, petang, senja, elok, luar, rumah, tua, hantu, berkeliaran, Pemandangan, matahari, terbenam, cantik

Gambar Gula Gula yang terpetik di carpark bangunan berhantu

Gambar Gula Gula yang terpetik di carpark bangunan berhantu

Selaku dalam expidisi kita, kita membuat impromptu trip ke sebuah bangunan di Central Singapore yang dikatakan berhantu. Banyak orang yang bekerja sana tidak kerja lewat daripada pukul 7 kerana pasti ada kelihatan pelbagai kelibat, gula-gula dan kadang-kadang Kakak Cantik..

Nasib baik, pengawal di bangunan itu adalah pakcik angkat salah seorang anggota kami dan membenarkan kami meronda-ronda hanya sekitar kawasan sana dan bukan di dalam ofis-ofis due to security breaches.

Kita tiba kira-kira pada pukul 11 malam dan baru hendak pergi dari tempat itu apabila saya ternampak lembaga putih dan dengan segera, memetik beberapa gambar in continuous mode.

2 saat setelah gambar terakhir di atas itu dipetik, lembaga yang kita syaki gula-gula, tiba-tiba hilang.

Pakcik angkat kawan saya katakan bahawa tempat itu dulunya asalnya salah satu penghuni asal Kampung Wak Hassan dahulu sebelum dia “ditendang keluar’ dari kampung itu kerana menyimpan saka-saka dan menyalah guna Ilmu Laduni.

expidisi, bangunan, Central, Singapore, berhantu, bekerja, kerja, lewat, kelihatan, kelibat, gula-gula, Kakak, Cantik, Alam Misteri, cari, cari gambar, cari hantu, cari misteri, cari teman, cari toyo, cermin, foto, foto hantu, foto misteri, gambar, gambar hantu, gambar misteri, hantu, hantu artis,  hantu cari, Hantu Cermin hantu, hantu foto, hantu hantu, hantu indo, hantu indon, Hantu indonesia, hantu kawan, hantu kl, hantu layu, Hantu malaysia, hantu melay, hantu melayu, hantu misteri, Hantu Pocong, Hantu takut, hantu teman, hantu toyo, hantu video, hantumelayu, indo, Indon, indonesia, kawan, kawan Hantu, kl, layu, Malaysia, melay, Melayu, misteri artis, Misteri bf1, misteri cari, misteri foto, misteri gambar, misteri indo, Misteri Indon, Misteri indonesia, misteri kawan, misteri kl, misteri layu, Misteri malaysia, misteri melay, Misteri Melayu, Misteri takut, misteri teman, misteri toyo, Misteri video, takut, takut hantu, telekom malaysia, teman, teman hantu, toyo, toyo hantu, video hantu, video klip, Video Misteri