Tag Archives: Hantu Pocong aneh

HANTU POCONG DAN LUTUNG PENAMPAKAN

HANTU POCONG DAN LUTUNG PENAMPAKAN

Ghostbusters hari moden menggunakan peralatan elektrik canggih untuk memastikan apakah ‘hantu’ a poltergeist atau hadir dalam sebuah bangunan.

Dan kos peralatan mereka mengerikan mahal. Untuk memulakan sebagai Ghostbuster Anda tentu saja akan memerlukan sebuah kamera video dan Dictaphone untuk menangkap agen rahsia pada tape.

Dan jika anda ingin meningkatkan imej video anda sebuah intensifier gambar adalah suatu keharusan di antara £ 80 dan £ 1,000.

Untuk sedikit £ 2000 Anda boleh membeli proton magnetometer yang mengukur perubahan kecil pada medan magnet. Ini boleh ditunjukkan pada osiloskop anda yang sedia ada daripada pembekal ilmiah pada harga sampai £ 2,000.

Anda boleh bounce seismograf laser (£ 100) antara cermin untuk menyemak sedikit pun gemuruh dan anda counter Geiger (dari £ 100) akan menyemak surges ke radiasi latar belakang. Dengan pengesan Infra-merah (£ 15) dan Thermometer (£ 5) kit anda selesai

HANTU POCONG, HANTU POCONG foto, HANTU POCONG gambar, HANTU POCONG video, HANTU POCONG indon, HANTU POCONG misteri, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri cerita, HANTU POCONG aneh, misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu cari, hantu melayu

Hantu Pocong Di Sungai Johor

Hantu Pocong Di Sungai Johor,Hantu Pocong, Hantu Pocong Misteri,Hantu Pocong seram, Hantu Pocong aneh, Hantu Pocong berhantu, Hantu Pocong menakutkan, Hantu Pocong seram, Hantu Pocong cerita,Hantu Pocong gambar, Hantu Pocong foto,Hantu Pocong latar belakang, Hantu Pocong misteri nusantara, Hantu Pocong cacat, Hantu Pocong alam ghaib, Hantu Pocong dunia,Hantu Pocong belaan,Hantu Pocong video,Hantu Pocong aneh,Hantu Pocong youtube,

Hantu Pocong Di Sungai Johor

pocong2

Baru-baru ini kecoh dengan penemuan pocong di sungai Johor. Bungkusan kain putih ini mengandungi batu nesan dan berbau kapur barus yang kuat. Dipercayai ianya satu ritual pelik yang tidak diketahui tujuannya. Mungkin ini kerja pengamal ilmu hitam dengan tujuan yang tidak baik.


Hantu Pocong

Hantu Pocong, Hantu Pocong Misteri,Hantu Pocong seram, Hantu Pocong aneh, Hantu Pocong berhantu, Hantu Pocong menakutkan, Hantu Pocong seram, Hantu Pocong cerita,Hantu Pocong gambar, Hantu Pocong foto,Hantu Pocong latar belakang, Hantu Pocong misteri nusantara, Hantu Pocong cacat, Hantu Pocong alam ghaib, Hantu Pocong dunia,Hantu Pocong belaan,Hantu Pocong video,Hantu Pocong aneh,Hantu Pocong youtube,

Hantu Pocong

takut

Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau. Pochong ni mula-mula ngeri jugak aku tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
“Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih”

Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tioba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni.

Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, aku jadi seram.

Fakta menarik: Mata bercahaya ketika ambik gambar (flash) dikenali sebagai ‘Red Eye’.