Tag Archives: hidung

Gambar Haiwan aneh

Gambar Haiwan aneh, Haiwan hantu, Haiwan seram, Haiwan misteri, Haiwan berhantu, Haiwan menakutkan, Haiwan kisah seram, Haiwan filem seram, Haiwan cerita seram, Haiwan cerita, Haiwan gambar, Haiwan foto, Haiwan lagu, Haiwan latar belakang, Haiwan misteri nusantara

Gambar Haiwan aneh

1234319085-20274156061

Dunia pada beberapa hewan aneh, aneh cara untuk memastikan bahwa Anda tidak dapat mengharapkan untuk membaca, tidak percaya, lihat bawah. Panjang terkulai Mouse (Long terkulai Jerboa) gurun ini, “Mickey Mouse”, ekor yang sangat panjang, terutama digunakan untuk melompat kembali. Ia ditemukan di gurun di Mongolia, adalah salah satu spesies langka.

1234319086-20274156062

Kura-kura Matamata (Matamata Turtle) daun, yang juga dikenal sebagai kura-kura, tumbuh di rawa-rawa Matamata, biasanya di air dangkal, tempat kegiatan, yang dinyatakan di permukaan hidung bernafas.

1234319087-20274156063

Penyanyi raksasa lembut dimeriami turtle (Pelochelys cantorii) penyanyi raksasa lembut dimeriami turtles milik raksasa lembut tempurung kura-kura, dapat tumbuh menjadi sekitar 2 meter panjang, melebihi berat 50 kg, perkembangan banyak di pedalaman, di sungai atau makanan tepi sungai.

1234319088-20274156064

Indonesiana Guinea babi (Patagonian Cavy) tikus besar, tampak sedikit seperti kelinci, tetapi juga sedikit seperti keledai. Tinggal di Argentina dan Tengah dan Selatan-gersang rumput dan gurun.

1234319089-20274156065

Saiga Antelope (Saiga Antelope) Saiga Antelope yang serius hewan terancam punah, diperkirakan hanya sekitar 50.000.

1234319090-20274156066

Star hidung mole (Bintang nosed mole) Bintang mole hidung tinggal di tempat-tempat yang lembab, makan invertebrata, serangga air, cacing dan mollusks, lahir master dapat berenang di kolam, sungai tempat.

1234319091-20274156067

Sebagai shrews (Gajah tikus) mereka secara luas di seluruh Afrika Selatan, hampir semua lingkungan mereka dapat bertahan.

1234319092-20274156068

Long-billed Echidna (Long-Echidna berparuh) dibesarkan di New Guinea dari panjang paruh Echidna adalah mamalia, di sini adalah sangat umum hewan.

1234319094-20274156069

ink Armadillo (Pink Fairy Armadillo) pink armadillo tinggal di Argentina, dan makanan, dan terutama ants ant larvae

Babi Berwajah Manusia

babi1agiangi2

Babi Berwajah Manusia

Biasa kita dengar cerita pasal manusia berwajah babi (kes-kes menguruskan jenazah) tapi kali ini kat Indonesia dikejutkan dengan fenomena babi yang dilahirkan mirip wajah manusia. Siap ada pusar rambut kat atas dahi lagi.

Kalau diteliti, anak babi ni takde la muka macam manusia sangat. Cuma dia nyaris jadi cyclop (satu mata) je. Cuba tengok betul-betul. Ini kategori ‘deformed’ dan tumbesaran dia dalam rahim tu terganggu sikit dan akhirnya tak berapa nak jadi. Tu nampak macam ada dahi, hidung mancung (memang babi hidung mancung beb..)

Dalam rahim ye adik-adik, pembesaran tu (pertumbuhan daging) jadi dari kiri dan kanan dan bercantum di hadapan muka (sebab tu kita ada.. apa tu.. yang antara hidung ngan bibir tu..). Kes babi ni dia
terbantut sampai struktur tengkor dia tak sempat mengunjur ke hadapan.
Tu jadi macam tengkorak manusia.

Babi Berwajah Manusia,  Babi Berwajah Manusia misteri, Babi Berwajah Manusia foto, Babi Berwajah Manusia gambar, Babi Berwajah Manusia video, Babi Berwajah Manusia toyol, Babi Berwajah Manusia  cari, Babi Berwajah Manusia melayu, Babi Berwajah Manusia peristiwa, Babi Berwajah Manusia hantu, Babi Berwajah Manusia malaysia, Babi Berwajah Manusia hantu, Babi Berwajah Manusia bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1

Lelaki Hidung Terpanjang Di dunia

hidung paling panjang

Lelaki Hidung Terpanjang Di dunia

[media id=113 width=500 height=400]

Secara anatomi, hidung adalah penonjolan pada vertebrata yang mengandung nostril, yang menyaring udara untuk pernapasan. Hidung sebagai suatu istilah, dapat juga digunakan untuk menunjukkan ujung sesuatu, seperti hidung pada pesawat terbang.

Lelaki Hidung Terpanjang  ,  Lelaki Hidung Terpanjang   misteri, Lelaki Hidung Terpanjang   foto, Lelaki Hidung Terpanjang   gambar, Lelaki Hidung Terpanjang   video, Lelaki Hidung Terpanjang   toyol, Lelaki Hidung Terpanjang   cari, Lelaki Hidung Terpanjang   melayu, Lelaki Hidung Terpanjang   peristiwa,Lelaki Hidung Terpanjang   Lelaki Hidung Terpanjang  , Lelaki Hidung Terpanjang   malaysia, Lelaki Hidung Terpanjang   Lelaki Hidung Terpanjang  , Lelaki Hidung Terpanjang   bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri Lelaki Hidung Terpanjang , misteri kl, misteri bf1, Lelaki Hidung Terpanjang   misteri, Lelaki Hidung Terpanjang  foto, Lelaki Hidung Terpanjang  , Lelaki Hidung Terpanjang   video, Lelaki Hidung Terpanjang   kawan, Lelaki Hidung Terpanjang   toyo, Lelaki Hidung Terpanjang   artis, Lelaki Hidung Terpanjang   cari, Lelaki Hidung Terpanjang   melayu, Lelaki Hidung Terpanjang   layu, Lelaki Hidung Terpanjang   melay, Lelaki Hidung Terpanjang   malaysia, Lelaki Hidung Terpanjang   indon, Lelaki Hidung Terpanjang  indo, Lelaki Hidung Terpanjang   indonesia, Lelaki Hidung Terpanjang   takut, Lelaki Hidung Terpanjang   teman, Lelaki Hidung Terpanjang   Lelaki Hidung Terpanjang  , Lelaki Hidung Terpanjang   kl, Lelaki Hidung Terpanjang   bf1,misteri, foto Lelaki Hidung Terpanjang ,gambar Lelaki Hidung Terpanjang  , video Lelaki Hidung Terpanjang  , kawan Lelaki Hidung Terpanjang  , toyo Lelaki Hidung Terpanjang  , cari Lelaki Hidung Terpanjang  , Lelaki Hidung Terpanjang   melayu, takut Lelaki Hidung Terpanjang , Lelaki Hidung Terpanjang  teman , misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, kl, bf1, Lelaki, Hidung ,Terpanjang, Di, dunia