Tag Archives: juga

Lelaki Berwajah Harimau

Lelaki Berwajah Harimau, Lelaki hantu, Lelaki seram, Lelaki aneh, Lelaki misteri, Lelaki berhantu, Lelaki menakutkan, Lelaki kisah seram, Lelaki filem seram, Lelaki cerita seram, Lelaki cerita, Lelaki gambar, Lelaki foto, Lelaki lagu, Lelaki latar belakang, Lelaki misteri nusantara, Lelaki cacat

Lelaki Berwajah Harimau

12758948

Amerika Serikat, “Manusia Tiger” Dennis Avner

Dia tidak dibangkitkan oleh tigers, tetapi tampilan dan kebiasaan hidup yang lebih banyak seperti harimau. Amerika Serikat, “Manusia Tiger” Dennis Avner London pekan lalu untuk menghadiri acara dari museum untuk menampilkan “Manusia Tiger” gaya ke British reporter tentang hidup mereka.

Seluruh tampilan

Avner, 50, adalah Amerika keturunan India yang tinggal di kota kecil Nevada???. Untuk membuat tampilan mereka lebih dekat ke Tiger, Avner tidak ragu untuk menghabiskan uang “tidak termasuk” uang yang dikeluarkan pada operasi plastik.

Diambil dia sampai 23 tahun ketika “Manusia Tiger” langkah pertama, orang ditikam di wajah pada jalur tiger tattoos, kemudian diterima ketua plastik item, termasuk tajam pengasahan gigi, potong bibir ke telinga, telinga yang tajam, pipi meninggikan , mengisi dahi, hidung dan flat ke hidung dan sebagainya.

Setiap pagi, Avner juga memakai kuku palsu dengan tiger harus. Untuk harus meninggalkan tiger tidak dapat menurunkan seluruh hari, ia mengundang orang-orang ini untuk menembus kuku untuk menginstal nya bibir.

Amerika Serikat sesuai dengan peraturan perundang-undangan yang relevan, resmi plastik Avner Dokter tidak menerima plastik, jadi sebagian besar itu operasi plastik di Phoenix, Arizona, oleh manusia transformasi kota tujuan dari artis Steve Hayward.

Avner hampir meliputi untuk berbagai tato, tetapi juga selalu memakai pakaian hijau baris. Selanjutnya ia berencana untuk menginstal keduanya di kepala stainless steel stents, untuk instalasi palsu tiger telinga.

12761438

Kajian

Tidak hanya terlihat seperti tiger, Avner adalah “roh seperti” upaya. Dia senang naik pohon, perlu makan daging setiap hari.

Avner Indiana memiliki nama depan, nama “kucing pemburu dekat.” Www.stalkingcat.net dia pada situs pribadi, menulis: “Aku dan Huron lakota adalah keturunan orang-orang, sesuai dengan suku Huron tradisi yang sangat lama untuk mengubah diri menjadi tigers. Sebagai Tiger fan, naik pohon dan menikmati alam setiap hari dari daging, seperti harimau akan benar-benar keluar untuk melakukannya. ”

Namun, Avner tidak 24 jam sehari melalui kehidupan tiger. Dia tinggal di masyarakat untuk melakukan perbaikan komputer hidup. Ketika “Manusia Tiger” telah diketahui, ia pada sejumlah program televisi, pada bulan Juni 2007 di New York juga berpartisipasi dalam “Ripley’s Believe it or not you” funny kesempatan.

Avner adalah hewan peliharaan kucing. Turning sekitar sendiri dengan orang yang berbeda, ia menganggap bahwa “satu-satunya perbedaan adalah bahwa saya terlihat seperti kucing.”

Atau tidak ingin mencari perempuan berbicara tentang “Manusia Tiger” perkawinan, Avner mengatakan bahwa meskipun agak sulit, namun tidak mustahil. “Saya bekerja dengan dua perempuan janji,” British “Daily Mail” dikutip pada 6. Avner berkata, “Mereka memahami bahwa bila tiger untuk orang? penting daripada ketika seseorang pikiran, yang bagi banyak perempuan adalah tidak dapat diterima. ”

Mencari alasan

Avner 27 Agustus 1958 lahir di Flint, Michigan, perkembangan hidup masyarakat Indian Huron lakota dan suku orang. 22 tahun, dia tidak berbeda dengan kehidupan dan orang biasa, sekolah, militer, pekerjaan. Tapi percakapan dengan pemimpin suku, Avner kehidupan berubah.

Bahwa pemimpin suku untuk berbicara tentang pentingnya menjaga tradisional, seperti lukisan orang India akan meletakkan pakaian mereka sendiri dan berpakaian Tiehuan biaya suku totem. Terinspirasi oleh ini, Avner memutuskan bila “orang-hu.”

Dia berkata kepada wartawan, bukan dari “Manusia Tiger” proses sudah terlalu banyak senang, karena dia hanya memungkinkan untuk memindahkan lebih dari tujuan mereka. Avner adalah tujuan di tiger dengan sempurna konversi antara orang, dua orang mengatur tiger dan yang paling indah samping biologi bersama.

Avner walaupun klaim psikologis biasa, tetapi British Institute of Neurology, Profesor Doktor Qurnah Kevin pikir dia mungkin menderita langka Badan Dysmorphic Disorder. Ini merupakan bayangkan atau cacat kecil pada tampilan pada konsep akuntansi. Pasien penyakit ini merupakan bagian dari dendam mereka merasa sangat buruk, yang selalu berusaha untuk mengubah. Avner berpikir yg terbenam di Dokter menempatkan diri ke dalam ide dari tiger tidak dapat melepaskan diri.

Lelaki Hamil 6 Bulan

Lelaki Hamil 6 Bulan, Lelaki hantu, Lelaki seram, Lelaki aneh, Lelaki misteri, Lelaki berhantu, Lelaki menakutkan, Lelaki kisah seram, Lelaki filem seram, Lelaki cerita seram, Lelaki cerita, Lelaki gambar, Lelaki foto, Lelaki lagu, Lelaki latar belakang, Lelaki misteri nusantara, Lelaki cacat

Lelaki Hamil 6 Bulan

9530721

Menurut koran Inggris Daily Mail melaporkan bahwa baru-baru ini, Amerika Serikat telah lama janggut lelaki foto muncul di “Advocate” pada penutup dari majalah gay, adalah sangat menarik kontroversi. It turned out bahwa manusia dalam foto telah hamil 5 bulan, sebelum itu dia adalah seorang wanita transgender.

Tidak sepenuhnya denatured, orang masih dapat hamil???

Laki-laki yang hamil Thomas? Betty, dia menembak ini “menurut ibu hamil,” menyatakan bahwa ia dimaksudkan untuk segera ketika ayah, dan Betty diterima payudara testosterone implants dihapus dan setelah operasi menjadi laki-laki yang sah, Sekarang sebelum ia dan pacarnya Nancy Gay perkawinan membentuk sebuah rumah senang. Bisa karena dia sedang hamil pada saat operasi ubah jenis kelamin yang belum berubah dan genital???, yaitu variabilitas sebagai manusia, sedangkan ia masih memiliki kesuburan setelah kehamilan.

Betty mengatakan ia mungkin hamil dengan bayi perempuan, dan anak menyukainya. 25, Betty sebagai seorang laki-laki segera setelah kehamilan press release yang dikeluarkan oleh Amerika Serikat telah aroused yang banyak respon. Betty dalam berita itu sendiri juga digambarkan sebagai homoseksuil sulit perjalanan, serta proses kehamilan, homoseksualitas dan menyatakan dukungan untuk orang-orang transgender. Dalam “Advocate” majalah menulis: “Bagaimana pendapat Anda seorang laki-laki hamil? Think harus dilakukan ini adalah luar biasa! Meski perut saya dalam pemeliharaan kehidupan baru, tetapi untuk kehidupan manusia penuh keyakinan. “

Drag Me To Hell – Treler Filem

Drag me to hell

[media id=8 width=500 height=400]

Drag Me To Hell – Treler Filem

Filem:
Drag Me To Hell

Dibintangi Oleh:
Alison Lohman, Justin Long, Dileep Rao, David Paymer, Reggie Lee, Adriana Barraza dan Lorna Raver

Genre:
Klasik Seram

Ulasan:
‘Drag Me To Hell’ merupakan usaha terbaru pengarah Sam Raimi sejak trilogi ‘Spider-Man’, dan keemasan karya terbarunya terserlah.

Filem sebegini sedikit ‘rare’ sekarang ini, dan ia mampu mencetuskan reaksi yang bertentangan seperti tergelak sempoi, tiba-tiba mahu menangis sadis dan asyik nak melompat dari kerusi.

Seratus peratus menghiburkan, gabungan citarasa jenaka tuan pengarah dengan minatnya yang mendalam terhadap genre ‘classic horror’ ataupun ‘klasik seram’. Raimi yang sebelum ini terkenal sebagai bakat luarbiasa dengan suara sinema tersendiri dengan siri ‘The Evil Dead’ kembali dengan sentuhan lamanya melalui ‘Drag Me To Hell’.

Treler FilemMPPB_15895
Keseraman cerita ini dapat kita rasakan melalui kanta mata Alison Lohman yang menggantikan pelakon asal, Ellen Page (‘Juno’), sebagai watak utama, Christine.
Christine, seorang awek normal yang bekerja sebagai pegawai pinjaman wang di bank, terkena sumpahan Puan Ganush, seorang gipsi berupa nenek kebayan yang misteri lagi menakutkan. Semuanya kerana Christine terpaksa menolak rayuan pinjaman Puan Ganush yang pucat, bergigi palsu serta sedikit ‘evil’ dan menjijikkan, menyebabkan orang tua itu kehilangan rumahnya.Keseraman bermula apabila Puan Ganush tiba-tiba menggila-babi dan mengasak Christine di tempat ‘parking’ gelap selepas kerja dan menyumpahnya dengan jin durjana Lamia.

MPPB_15892MPPB_15889

Sedikit Kesimpulan…
Susah untuk mengalih pandangan daripada skrin selama 99 minit kerana ketelitian Raimi menggambarkan ketakutan mencengkam dengan lawak tepi yang amat menghiburkan, sehingga imej-imej yang direka di dalam imaginasi Raimi beralih pula melekat di kepala kita.

Adunan muzik dan bunyi dalam mengusung cerita pun pelik dan berperanan besar – bayangkan muzik ‘Exorcist’ dan ‘Hellraiser’ tapi dengan ‘sense of humour’. Kita meremang tapi sengih dengan tak sengaja.

Dikotomi dua dunia normal dan separanormal yang dialami Christine, yang dibelenggu jin gelap dan balaknya Clay (Justin Long), melambangkan keseraman sebenar filem ini sebab ketidakwarasan yang memulaukan hati dan minda ini boleh juga terjadi pada kita.

Lagi satu, cerita ini takde ‘happy ending’, dan ‘Drag Me To Hell’ (ataupun, ‘Heret Aku Ke Neraka’) memang boleh mengganggu ketenteraman. Di dalam sinema, akan kedengaran bermacam-macam respon dari gelak besar sampai ke kesunyian tanda takut sampaikan siulan tanda seronok.

Mitos Jin Lamia:
Syaitan durjana berkepala dan berkaki kambing yang bernama ‘Lamia’ merupakan antagonis utama cerita ‘Drag Me To Hell’ yang mengacau Christine selama tiga hari sebelum datang buat kali terakhir untuk mengutip jiwanya untuk dibawa pulang ke neraka.

Diakui versi Sam Raimi ini, seperti pengarah/sutradara itu juga, mempunyai sifat kenakalan disamping kejahatannya. Tetapi jin Lamia mengikut mitos Yunani ialah seorang dewi yang bertukar menjadi hodoh dan buruk sehingga menjadi ‘demon’ jahat, semuanya kerana dosa besarnya berzina dengan Zeus.

MPPB_15894

Lamia yang kemudiannya ‘kantoi’ dipaksa oleh isteri Zeus, Hera, untuk memakan anaknya sendiri hasil daripada hubungan sulit itu, dan Lamia yang patah semangat dan gila terus mencari dan memakan semua anak warga Yunani.

Terdapat beberapa lagi versi Lamia dalam pelbagai bahasa dan budaya Barat tetapi persamaan yang dikongsi oleh semua adalah tujuan kewujudan Lamia memang satu iaitu untuk meragut roh orang ke neraka jahanam…

Treler Filem, Treler Filem musik, Treler Filem video, Treler Filem foto, Treler Filem cinta, Treler Filem berita, Treler Filem awek, Treler Filem kontraksi, Treler Filem Hiburan, Treler Filem malaysia, Treler Filem Melayu, Treler Filem gambar, Treler Filem cerita, Treler Filem pilihan, Treler Filem kl, Treler Filem bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1