Tag Archives: misteri foto

Asap Mirip Hantu Kuntilanak

hantu404

Asap Mirip Hantu Kuntilanak

Ini adalah salah satu hantu kuntilanak lain yang saya tulis di blog ini. seperti yang kita tahu bahwa hantu kuntilanak adalah hantu ost ingin untuk melihat. saya tahu itu dari te informasi yang saya dapatkan dari shutbox bahwa ada begitu banyak orang yang takut dengan hantu kuntilanak. hantu kuntilanak juga hantu clasified sebagai perempuan. penampilan mereka tampak seperti hantu wewe hantu dan Sundel Bolong. didasarkan pada film kuntilanak hantu kuntilanak adalah hantu yang mencarinya cildren. yang mati ketika ia pregnan. ia dilahirkan di halaman.

Asap Mirip Hantu,  Asap Mirip Hantu misteri, Asap Mirip Hantu foto, Asap Mirip Hantu gambar, Asap Mirip Hantu video, Asap Mirip Hantu toyol, Asap Mirip Hantu cari, Asap Mirip Hantu melayu, Asap Mirip Hantu peristiwa, Asap Mirip Hantu Asap Mirip Hantu, Asap Mirip Hantu malaysia, Asap Mirip Hantu Asap Mirip Hantu, Asap Mirip Hantu bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon,misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri Asap Mirip Hantu, misteri kl, misteri bf1, Asap Mirip Hantu misteri, Asap Mirip Hantu foto, Asap Mirip Hantu, Asap Mirip Hantu video, Asap Mirip Hantu kawan, Asap Mirip Hantu toyo, Asap Mirip Hantu artis, Asap Mirip Hantu cari, Asap Mirip Hantu melayu, Asap Mirip Hantu layu, Asap Mirip Hantu melay, Asap Mirip Hantu malaysia, Asap Mirip Hantu indon, Asap Mirip Hantu indo, Asap Mirip Hantu indonesia, Asap Mirip Hantu takut, Asap Mirip Hantu teman, Asap Mirip Hantu Asap Mirip Hantu, Asap Mirip Hantu kl, Asap Mirip Hantu bf1,misteri, foto Asap Mirip Hantu, gambar Asap Mirip Hantu, video Asap Mirip Hantu, kawan Asap Mirip Hantu, toyo Asap Mirip Hantu, cari Asap Mirip Hantu, Asap Mirip Hantu melayu, takut Asap Mirip Hantu, teman Asap Mirip Hantu, Asap Mirip Hantu Asap Mirip Hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, Asap Mirip Hantu, kl, bf1, Asap, Mirip, Hantu, Kuntilanak

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Waktu petang ataupun senja memang tak elok kalau duduk di luar rumah. Kata orang tua, time tu lah hantu berkeliaran. Pemandangan matahari terbenam memang cantik

Gambar hantu kali ini dikirimkan oleh Cik Nadia. Berikut adalah teks yang disertakan sekali bersama gambar ini:

disini saya nak share satu gmbar yang saya peroleh dari rakan sekerja saya. dia telah pergi ke taiping dalam hujung tahun 2010. gambar di ditangkap sewaktu maghrib. time tu boyfriend dia yang drive and dia yang tengah duduk kat passenger seat saje2 nak snap gmbar. katanya pemandangan petang tu cantik sangat. tapi selepas snap gambar tu, dia perasan sesuatu yang agak pelik. saya dah highlight kan dengan bulatan merah. boleh korang tolong tafsirkan tak. coz saya pun tak pasti objek apa. atau itu hanya ilusi optik sebab keadaan jalan pun macam beralun. kalau korang rajin, analisis sekali gmbar ni sebab kata boyfriend dia kat bawah objek hitam yang terbang tu macam ada pocong. tapi saya tak nampak pulak. ape2 pun terima kasih korang.

Ok mengikut penelitian saya, gambar ini diambil menggunakan kamera telefon (Sony Ericsson K770i) dengan lensa CMOS pada bukaan 1/8 saat. Bukaan yang agak lama ini tambah dengan keadaan kereta yang bergoyang menyebabkan gambar jadi blur. Kalau kita tengok dengan teliti ‘penampakkan’ dalam bulatan itu adalah selari dengan lengkok pada garisan jalanraya.
Objek hitam tersebut adalak pokok yang kabur. Dan kat bawah sikit tu.. wallahualam.
Penampakan, Gambar, Hantu, Pocong, Taiping, gambar hantu, gambar misteri, hantu, hantu artis, hantu cari, Hantu Cermin hantu, hantu foto, hantu hantu, hantu indo, hantu indon, Hantu indonesia, hantu kawan, hantu kl, hantu layu, Hantu malaysia, hantu melay, hantu melayu, hantu misteri, Hantu Pocong, Hantu takut, hantu teman, hantu toyo, hantu video, hantu melayu, indo, Indon, indonesia, kawan, kawan Hantu, kl, layu, Malaysia, melay, Melayu, misteri artis, misteri cari, misteri foto, misteri gambar, misteri indo, Misteri Indon, Misteri indonesia, misteri kawan, misteri layu, Misteri malaysia, misteri melay, Misteri Melayu, Misteri takut, misteri teman, misteri toyo, Misteri video, takut, takut hantu, telekom malaysia, teman, teman hantu, toyo, toyo hantu, video hantu, video klip, Video Misteri, Waktu, petang, senja, elok, luar, rumah, tua, hantu, berkeliaran, Pemandangan, matahari, terbenam, cantik

Jin keluar dari kepala

Jin keluar dari kepala

[media id=258 width=500 height=400]


Jin (jinnie)@(genie) merupakan sejenis makhluk halus yang dicipta dari api. Jin berbeza dengan malaikat.

Malaikat semuanya beriman, sedangkan jin ada yang beriman dan ada yang kafir dan seperti manusia.

Sebahagian jin ada yang taat kepada Allah dan sebahagian yang ingkar dengan perintah Allah. Begitu juga dengan kewajipan jin seperti juga dengan manusia.

Jin dan manusia memiliki kewajipan menyembah Allah.

Jin keluar, Jin keluar kini, Jin keluar terkini, Jin keluar terbaru, Jin keluar baru, Jin keluar misteri, Jin keluar foto, Jin keluar gambar, Jin keluar video, Jin keluar melay, Kanjeng Ratu Kidul  malaysia, Jin keluar indon, Jin keluar indo, Jin keluar indonesia, Jin keluar hantu, Jin keluar kl, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri,hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia,Jin, keluar, dari, kepala