Tag Archives: Moscow

Keajaiban Kota Kuno di Dunia – Kremlin (Russia)

Keajaiban Kota Kuno di Dunia – Kremlin (Russia)

Kremlin adalah kata Rusia untuk “benteng”, “benteng” benteng atau “” dan merujuk pada kompleks sentral utama benteng ditemui di bandar-bandar bersejarah Russia.
Kata ini sering digunakan untuk merujuk pada satu yang paling dikenal, Kremlin Moscow, atau metonymically kepada kerajaan yang berpusat di sana.
Di luar Russia, nama “Kremlin” kadang-kadang keliru dianggap sebagai Cathedral Santo Basil kerana persekitaran yang khas, meskipun hal ini bukan sebahagian daripada Kremlin Moscow.
Nama Kremlin (atau Kreml) telah diperuntukkan bagi kapal Tentera Laut Soviet selama pembinaan. Dalam setiap kes, nama ini diubah sebelum commissioning. Kapal yang membawa nama singkat ini termasuk Admiral Kuznetsov dan Ulyanovsk.

Kremlin, Rusia, untuk, merujuk, pada, kompleks, sentral, utama, benteng, ditemui, bandar,bersejarah Russia,Kata, ini, sering, digunakan, untuk, merujuk, pada, satu, yang, paling, dikenal, Kremlin, Moscow, atau, metonymically, kepada, kerajaan, yang, berpusat,sana,luar, Russia, nama,kadang,keliru dianggap, sebagai, Cathedral, Santo, Basil, persekitaran, yang, khas, meskipun, hal, ini, bukan, sebahagian, daripada, Kremlin, Moscow, Kremlin, (atau Kreml) telah, diperuntukkan, bagi, kapal, Tentera, Laut, Soviet, selama, pembinaan, Dalam, setiap, kes, nama, ini, diubah, sebelum, commissioning, Kapal, yang, membawa, nama, singkat, ini, termasuk, Admiral, Kuznetsov, Ulyanovsk

Personaliti Lelaki Mengikut Horoskop – Gemini

lens2401801_1233169269gemini_tattoos

Personaliti Lelaki Mengikut Horoskop – Gemini

Orangnya: Mudah Gemuk! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jangan harap anda nak menang.. dalam apa-apa persoalan jua mereka ada aje alasan nya

Tips utk memikat: Sabar aje lah.. be patient. Sebagai perempuan, mengalahlah sikit.. lambat laun hatinya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini ni suka pada perempuan yang lembut, hatinya akan lembut jua.

WARNING: Jangan bersikap terlalu kasar dengannya.. kalau dah tak tahan dengan mereka,blah aje jangan banyak cakap.. mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer…..

Rahsia Lelaki, Rahsia Lelaki Supernatural, Rahsia Lelaki video, Rahsia Lelaki objects, Rahsia Lelaki events, Rahsia Lelaki constellations, Rahsia Lelaki fortune, Rahsia Lelaki trailer, Rahsia Lelaki horror, Rahsia Lelaki spiritual, Rahsia Lelaki strange, Rahsia Lelaki discover, Rahsia Lelaki photos, Rahsia Lelaki paranormal, Rahsia Lelaki investigation, Rahsia Lelaki publication, Rahsia Lelaki bf1, supernatural, video, objects, events, ghost bell, Japan, the program calls, trailer, horror, spiritual, strange to talk about, discovery, Rahsia Lelaki, monsters, photos, paranormal, investigation, announced that a car accident, science, fantasy, explained that, the United Kingdom, ghost, haunted house, Kito, history, and curse, abandonment, family, strange, physically, legends, sea and strange, human, world, the phenomenon of Thriller,  Inside, nerves, archeology, heritage, research, and 18 cut, not into, mummy, Rahsia Lelaki, ancient, world, ancient, Rahsia Lelaki, through the ages, the Rahsia Lelaki, India, a giant skeleton, seriously, plague, Egypt, the tomb was found, face, Quest does not rot, Collection, ruins, wildlife, animals, rare, something, different things, wolf-cub, Moscow, sensation divers, skin diseases, birth, degeneration, beauty, the universe, to explore, the U.S. scientists, Saturn, the phenomenon of alien body, UFO, Mars, contact, signals, Secret, disasters, extreme, nebula, moon, goddess, the sun, Earth, the formation of ring,  destruction, trailers, pray, ask ghost, Thailand, constellations, fortune

Personaliti Lelaki Mengikut Horoskop – Taurus

taurus

Personaliti Lelaki Mengikut Horoskop – Taurus

Orangnya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dengan pendirian sendiri. Suka Bantu orang lain.

Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yang mencabar, let him find out the real you…

WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang… kesian takde orang lain layan…


Rahsia Bintang, Rahsia Bintang Supernatural, Rahsia Bintang video, Rahsia Bintang objects, Rahsia Bintang events, Rahsia Bintang constellations, Rahsia Bintang fortune, Rahsia Bintang trailer, Rahsia Bintang horror, Rahsia Bintang spiritual, Rahsia Bintang strange, Rahsia Bintang discover, Rahsia Bintang photos, Rahsia Bintang paranormal, Rahsia Bintang investigation, Rahsia Bintang publication, Rahsia Bintang bf1, supernatural, video, objects, events, ghost bell, Japan, the program calls, trailer, horror, spiritual, strange to talk about, discovery, Rahsia Bintang, monsters, photos, paranormal, investigation, announced that a car accident, science, fantasy, explained that, the United Kingdom, ghost, haunted house, Kito, history, and curse, abandonment, family, strange, physically, legends, sea and strange, human, world, the phenomenon of Thriller,  Inside, nerves, archeology, heritage, research, and 18 cut, not into, mummy, Rahsia Bintang, ancient, world, ancient, Rahsia Bintang, through the ages, the Rahsia Bintang, India, a giant skeleton, seriously, plague, Egypt, the tomb was found, face, Quest does not rot, Collection, ruins, wildlife, animals, rare, something, different things, wolf-cub, Moscow, sensation divers, skin diseases, birth, degeneration, beauty, the universe, to explore, the U.S. scientists, Saturn, the phenomenon of alien body, UFO, Mars, contact, signals, Secret, disasters, extreme, nebula, moon, goddess, the sun, Earth, the formation of ring,  destruction, trailers, pray, ask ghost, Thailand, constellations, fortune