Tag Archives: nusantara

Jelmaan Wanita

Jelmaan Wanita, Jelmaan Wanita Misteri,Jelmaan Wanita hantu, Jelmaan Wanita Misteri, Jelmaan Wanita seram, Jelmaan Wanita aneh, Jelmaan Wanita berhantu, Jelmaan Wanita menakutkan, Jelmaan Wanita seram, Jelmaan Wanita cerita,Jelmaan Wanita gambar, Jelmaan Wanita foto,Jelmaan Wanita latar belakang, Jelmaan Wanita misteri nusantara, Jelmaan Wanita cacat, Jelmaan Wanita alam ghaib, Jelmaan Wanita dunia,Jelmaan Wanita belaan,Jelmaan Wanita video,Jelmaan Wanita aneh,Jelmaan Wanita youtube,

Jelmaan Wanita

mekap

Ni kes ni aku tak tahu apakehal. Penampakan hantu ke ataupun kes bad make-up. AKA muka tepung. Bagi anak-anak gadis sunti di luar sana, jangan pakai bedak muka tebal sangat, nanti akan disangka hantu.

Hantu Pocong

Hantu Pocong, Hantu Pocong Misteri,Hantu Pocong seram, Hantu Pocong aneh, Hantu Pocong berhantu, Hantu Pocong menakutkan, Hantu Pocong seram, Hantu Pocong cerita,Hantu Pocong gambar, Hantu Pocong foto,Hantu Pocong latar belakang, Hantu Pocong misteri nusantara, Hantu Pocong cacat, Hantu Pocong alam ghaib, Hantu Pocong dunia,Hantu Pocong belaan,Hantu Pocong video,Hantu Pocong aneh,Hantu Pocong youtube,

Hantu Pocong

takut

Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau. Pochong ni mula-mula ngeri jugak aku tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
“Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih”

Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tioba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni.

Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, aku jadi seram.

Fakta menarik: Mata bercahaya ketika ambik gambar (flash) dikenali sebagai ‘Red Eye’.


Gambar Sup Bayi di China

Gambar Sup Bayi di China, Sup Bayi Misteri,Sup Bayi hantu, Sup Bayi Misteri, Sup Bayi seram,Sup Bayi aneh, Sup Bayi berhantu, Sup Bayi menakutkan, Sup Bayi seram, Sup Bayi cerita,Sup Bayi gambar, Sup Bayi foto,Sup Bayi latar belakang, Sup Bayi misteri nusantara, Sup Bayi cacat, Sup Bayi alam ghaib, Sup Bayi dunia,Sup Bayi belaan,Sup Bayi video,Sup Bayi aneh,

Gambar Sup Bayi di China

sup-bayi-2

sup-bayi-3

sup-bayi-4

sup-bayi-5