Tag Archives: pun

BUKIT PUN MAMPU TERSENYUM

bktsmile2

BUKIT PUN MAMPU TERSENYUM


Keagungan Tuhan mampu menunjukkan pelbagai keanehan dan keajaiban semulajadi kepada manusia.Gambar diatas menunjukkan sebuah bukit yang turut mampu tersenyum seolah olah sentiasa bersyukur dengan kekuasaan Allah.

Gambar 1 jika dilihat ia tidak kelihatan jelas yang dikatakan bukit tersebut tersenyum.Ia hanyalah sebuah bukit biasa sahaja,namun apabila dilihat gambar tersebut secara menegak jelas kelihatan rupa wajah manusia tersenyum.Itulah menunjuukan kekuasaan allah yang tidak terbanding.Waalahualam…



Bukit, Bukit musik, Bukit video, Bukit foto, Bukit cinta, Bukit berita, Bukit awek, Bukit kontraksi, Bukit Hiburan, Bukit malaysia, Bukit Melayu, Bukit Indon, Bukit Indonesia, Bukit gambar, Bukit cerita, Bukit pilihan, Bukit kl, Bukit bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,Artis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan


Ini real punya pochong!

TAKUT

Ini real punya pochong!

Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau. Pochong ni mula-mula ngeri jugak aku tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
“Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih”

Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tioba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni.

Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, aku jadi seram.

pochong,  pochong misteri, pochong foto, pochong gambar, pochong video, pochong toyol, pochong  cari, pochong melayu, pochong peristiwa, pochong hantu, pochong malaysia, pochong hantu, pochong bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1

Hantu Rumah Ampera Movie Trailer [HD]

Hantu Rumah Ampera Movie Trailer [HD]

[media id=207 width=500 height=400]

Sinopsis

Dimulai dari sebuah janji sehidup semati!!

Ditemani dengan sebuah Musik Box hadiah Adit kepadanya, Annisa tersenyum sendiri mengingat janji yang diucapkan Adit kepada dirinya sesaat setelah acara kelulusan. Adit melanjutkan studi di London

Setelah beberapa tahun berpisah, Annisa justru mengetahui jika Adit berhubungan dengan wanita lain bernama Lulu. Karena penasaran Annisa selalu membuntuti kemanapun Adit pergi

Adit dan Ibunya baru saja membeli sebuah rumah, dan ternyata didalam rumah ini banyak sekali penampakan hantu wanita. Seorang nenek paranormal yang juga tetangga mereka, memberitahu bahwa Adit telah melakukan kesalahan pada masa lalunya. Adit pun teringat pada Annisa dan akhirnya meninggalkan Lulu, untuk menyelamatkan ibunya. Lulu yang tidak terima kenyataan bahwa Adit mengingkari janjinya untuk sehidup semati bersamanya, berusaha melakukan bunuh diri

Adit terus menerus mendapat terror apakah ia menjawab teka teki tentang hubungannya dengan Annisa maupun Lulu?

Pemeran

Ben Joshua
Nadila Ernesta
Rahma Landy
Meity Josefina

Sutradara

Rudy Soedjarwo

Hantu Rumah treler, Hantu Rumah treler baru, Hantu Rumah treler foto, Hantu Rumah treler kostum, Hantu Rumah treler filem, trailer filem Hantu Rumah, Hantu Rumah treler, Hantu Rumah treler filem, treler filem Hantu Rumah, Hantu Rumahtreler filem, filem lucu Hantu Rumah, Hantu Rumah klip video lucu, Hantu Rumah skrip, filem-filem lucu Hantu Rumah, Hantu Rumahtrailer filem terbaru, playlist, treler foto, treler filem web, treler filem video, putar treler filem, treler filem hantu youtube, treler filem terbaru, update treler filem, treler filem, filem super foto, treler filem hantu, filem super web, menonton filem treler kuntianak, menonton treler filem, filem super video, melayu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, kl, bf1, Hantu, Rumah, Ampera, Movie, Trailer,