Tag Archives: pun

Ikan Gergasi

Ikan Gergasi, Ikan Gergasi Misteri,Ikan Gergasi hantu, Ikan Gergasi Misteri, Ikan Gergasi seram, Ikan Gergasi aneh, Ikan Gergasi berhantu, Ikan Gergasi menakutkan, Ikan Gergasi seram, Ikan Gergasi cerita,Ikan Gergasi gambar, Ikan Gergasi foto,Ikan Gergasi latar belakang, Ikan Gergasi misteri nusantara, Ikan Gergasi cacat, Ikan Gergasi alam ghaib, Ikan Gergasi dunia,Ikan Gergasi belaan,Ikan Gergasi video,Ikan Gergasi aneh,

Ikan Gergasi

ian-besar

TERNATE – Penduduk Kelurahan Jambula di Ternate, Maluku Utara gempar dengan penemuan seekor ikan aneh yang terdampar di pantai di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Ikan itu ditemui oleh empat nelayan kelmarin yang sedang memancing apabila ikan tersebut tiba-tiba berenang ke tepi Pantai Jambula sebelum terdampar di darat.

Keempat-empat nelayan itu terkejut melihat ikan seberat 100 kilogram itu yang berbadan hampir bulat dan mempunyai mulut kecil tetapi mempunyai sirip serta ekor yang besar.

Ikan itu mempunyai sirip tebal tetapi lembik seperti berdaging berbeza dengan ikan biasa yang mempunyai sirip yang keras.

Ekor dan sirip yang berada di bahagian bawah ikan itu seperti bersambung bersambung dengan bahagian badan.

“Tidak pernah seorang pun, walaupun orang tua, di kampung ini yang pernah melihat ikan seperti ini,” kata seorang penduduk tempatan, Said Tiara. – Agensi


Hantu Rumah Ampera Movie Trailer [HD]

Hantu Rumah Ampera Movie Trailer [HD]

[media id=207 width=500 height=400]

Sinopsis

Dimulai dari sebuah janji sehidup semati!!

Ditemani dengan sebuah Musik Box hadiah Adit kepadanya, Annisa tersenyum sendiri mengingat janji yang diucapkan Adit kepada dirinya sesaat setelah acara kelulusan. Adit melanjutkan studi di London

Setelah beberapa tahun berpisah, Annisa justru mengetahui jika Adit berhubungan dengan wanita lain bernama Lulu. Karena penasaran Annisa selalu membuntuti kemanapun Adit pergi

Adit dan Ibunya baru saja membeli sebuah rumah, dan ternyata didalam rumah ini banyak sekali penampakan hantu wanita. Seorang nenek paranormal yang juga tetangga mereka, memberitahu bahwa Adit telah melakukan kesalahan pada masa lalunya. Adit pun teringat pada Annisa dan akhirnya meninggalkan Lulu, untuk menyelamatkan ibunya. Lulu yang tidak terima kenyataan bahwa Adit mengingkari janjinya untuk sehidup semati bersamanya, berusaha melakukan bunuh diri

Adit terus menerus mendapat terror apakah ia menjawab teka teki tentang hubungannya dengan Annisa maupun Lulu?

Pemeran

Ben Joshua
Nadila Ernesta
Rahma Landy
Meity Josefina

Sutradara

Rudy Soedjarwo

Hantu Rumah treler, Hantu Rumah treler baru, Hantu Rumah treler foto, Hantu Rumah treler kostum, Hantu Rumah treler filem, trailer filem Hantu Rumah, Hantu Rumah treler, Hantu Rumah treler filem, treler filem Hantu Rumah, Hantu Rumahtreler filem, filem lucu Hantu Rumah, Hantu Rumah klip video lucu, Hantu Rumah skrip, filem-filem lucu Hantu Rumah, Hantu Rumahtrailer filem terbaru, playlist, treler foto, treler filem web, treler filem video, putar treler filem, treler filem hantu youtube, treler filem terbaru, update treler filem, treler filem, filem super foto, treler filem hantu, filem super web, menonton filem treler kuntianak, menonton treler filem, filem super video, melayu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, kl, bf1, Hantu, Rumah, Ampera, Movie, Trailer,

Ini real punya pochong!

TAKUT

Ini real punya pochong!

Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau. Pochong ni mula-mula ngeri jugak aku tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
“Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih”

Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tioba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni.

Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, aku jadi seram.

pochong,  pochong misteri, pochong foto, pochong gambar, pochong video, pochong toyol, pochong  cari, pochong melayu, pochong peristiwa, pochong hantu, pochong malaysia, pochong hantu, pochong bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1