Tag Archives: siap

Gambar Hantu Ulu Yam

Gambar Hantu Ulu Yam, Gambar Hantu  Misteri,Gambar Hantu , Gambar Hantu Misteri, Gambar Hantu seram, Gambar Hantu aneh, Gambar Hantu berhantu, Gambar Hantu menakutkan, Gambar Hantu seram, Gambar Hantu cerita,Gambar Hantu latar belakang,Gambar Hantu misteri nusantara, Gambar Hantu cacat, Gambar Hantu alam ghaib, Gambar Hantu dunia,Gambar Hantu  belaan ,Gambar Hantu  video,Gambar Hantu  aneh,Gambar Hantu  youtube,Gambar Hantu ngeri

Gambar Hantu Ulu Yam

gambarhantu.blogspot.com

Gambar ini adalah antara gambar hantu yang terawal dan terpopular di Malaysia. Siap masuk suratkhabar lagi beb. Skang aku paparkan kembali untuk renungan golongan muda.

Dikatakan gambar ini diambil di Ulu Yam. Bayi itu menangis tak henti-henti ketika melewati jalan tersebut. Untuk menenangkan bayi, seorang penumpang mengambil gambar bayi tersebut. Selepas dicuci maka ternampaklah penampakan makhluk misteri di dalam gambar. Maka terjawaplah persoalan mengapa bayi tu menangis tak henti-henti.
Gambar ini pernah mengemparkan negara sekitar 90an dulu.

Hantu Pocong

Hantu Pocong, Hantu Pocong Misteri,Hantu Pocong seram, Hantu Pocong aneh, Hantu Pocong berhantu, Hantu Pocong menakutkan, Hantu Pocong seram, Hantu Pocong cerita,Hantu Pocong gambar, Hantu Pocong foto,Hantu Pocong latar belakang, Hantu Pocong misteri nusantara, Hantu Pocong cacat, Hantu Pocong alam ghaib, Hantu Pocong dunia,Hantu Pocong belaan,Hantu Pocong video,Hantu Pocong aneh,Hantu Pocong youtube,

Hantu Pocong

takut

Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau. Pochong ni mula-mula ngeri jugak aku tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
“Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih”

Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tioba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni.

Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, aku jadi seram.

Fakta menarik: Mata bercahaya ketika ambik gambar (flash) dikenali sebagai ‘Red Eye’.


Ini real punya pochong!

TAKUT

Ini real punya pochong!

Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau. Pochong ni mula-mula ngeri jugak aku tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
“Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih”

Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tioba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni.

Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, aku jadi seram.

pochong,  pochong misteri, pochong foto, pochong gambar, pochong video, pochong toyol, pochong  cari, pochong melayu, pochong peristiwa, pochong hantu, pochong malaysia, pochong hantu, pochong bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1