Tag Archives: video klip

Hantu Pocong Menara Telekom

images

Hantu Pocong Menara Telekom

[media id=19 width=500 height=400]

Video klip yang diambil oleh sekumpulan paranormal ketika ingin mengesahkan kewujudan pocong di Menara Telekom.

Hantu Pocong Menara Telekom,  Hantu Pocong Menara Telekom misteri, Hantu Pocong Menara Telekom foto, Hantu Pocong Menara Telekom gambar, Hantu Pocong Menara Telekom video, Hantu Pocong Menara Telekom toyol, Hantu Pocong Menara Telekom  cari, Hantu Pocong Menara Telekom melayu, Hantu Pocong Menara Telekom peristiwa, Hantu Pocong Menara Telekom hantu, Hantu Pocong Menara Telekom malaysia, Hantu Cermin hantu, Hantu Pocong Menara Telekom bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon,misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, Hantu Pocong Menara Telekom, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1

Penampakan Entiti Misteri Di Pulau Tioman

Penampakan Entiti Misteri Di Pulau Tioman

Adakah ini gambar hantu yang sama-sama mendiami bilik ini?

Gambar ini dikirimkan oleh Jehan. Teks berikut disertakan bersama-sama gambar:

Picture ni diambil sewaktu saya dan sepupu ke Tioman atas urusan kerja..Asalnya ambik pic ni utk tunjuk kepada member2,bilik yg kami tidur beserta kawasan sekeliling..tp bila dah sampai rumah,kami br perasan 1 pic ni agak pelik sikit..
Gambar ini diambil pada October 2009,tiada flash digunakan,dan diambil pada waktu sia…ng..saja nk berkongsi dgn rakan2 kita semua =)
Cuba korang perhatikan dengan teliti gambar ni apa yang korang nampak?
Kita ucapkan terima kasih kepada Encik Jehan.
Kepada yang lain, teruskan menghantar gambar hantu anda kepada kami.
Penampakan, Entiti, Misteri, Pulau Tioman, gambar hantu, gambar misteri, hantu, hantu artis, hantu cari, Hantu Cermin hantu, hantu foto, hantu hantu, hantu indo, hantu indon, Hantu indonesia, hantu kawan, hantu kl, hantu layu, Hantu malaysia, hantu melay, hantu melayu, hantu misteri, Hantu Pocong, Hantu takut, hantu teman, hantu toyo, hantu video, hantu melayu, indo, Indon, indonesia, kawan, kawan Hantu, kl, layu, Malaysia, melay, Melayu, misteri artis, misteri cari, misteri foto, misteri gambar, misteri indo, Misteri Indon, Misteri indonesia, misteri kawan, misteri kl, misteri layu, Misteri malaysia, misteri melay, Misteri Melayu, Misteri takut, misteri teman, misteri toyo, Misteri video, takut, takut hantu, telekom malaysia, teman, teman hantu, toyo, toyo hantu, video hantu, video klip, Video Misteri

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Waktu petang ataupun senja memang tak elok kalau duduk di luar rumah. Kata orang tua, time tu lah hantu berkeliaran. Pemandangan matahari terbenam memang cantik

Gambar hantu kali ini dikirimkan oleh Cik Nadia. Berikut adalah teks yang disertakan sekali bersama gambar ini:

disini saya nak share satu gmbar yang saya peroleh dari rakan sekerja saya. dia telah pergi ke taiping dalam hujung tahun 2010. gambar di ditangkap sewaktu maghrib. time tu boyfriend dia yang drive and dia yang tengah duduk kat passenger seat saje2 nak snap gmbar. katanya pemandangan petang tu cantik sangat. tapi selepas snap gambar tu, dia perasan sesuatu yang agak pelik. saya dah highlight kan dengan bulatan merah. boleh korang tolong tafsirkan tak. coz saya pun tak pasti objek apa. atau itu hanya ilusi optik sebab keadaan jalan pun macam beralun. kalau korang rajin, analisis sekali gmbar ni sebab kata boyfriend dia kat bawah objek hitam yang terbang tu macam ada pocong. tapi saya tak nampak pulak. ape2 pun terima kasih korang.

Ok mengikut penelitian saya, gambar ini diambil menggunakan kamera telefon (Sony Ericsson K770i) dengan lensa CMOS pada bukaan 1/8 saat. Bukaan yang agak lama ini tambah dengan keadaan kereta yang bergoyang menyebabkan gambar jadi blur. Kalau kita tengok dengan teliti ‘penampakkan’ dalam bulatan itu adalah selari dengan lengkok pada garisan jalanraya.
Objek hitam tersebut adalak pokok yang kabur. Dan kat bawah sikit tu.. wallahualam.
Penampakan, Gambar, Hantu, Pocong, Taiping, gambar hantu, gambar misteri, hantu, hantu artis, hantu cari, Hantu Cermin hantu, hantu foto, hantu hantu, hantu indo, hantu indon, Hantu indonesia, hantu kawan, hantu kl, hantu layu, Hantu malaysia, hantu melay, hantu melayu, hantu misteri, Hantu Pocong, Hantu takut, hantu teman, hantu toyo, hantu video, hantu melayu, indo, Indon, indonesia, kawan, kawan Hantu, kl, layu, Malaysia, melay, Melayu, misteri artis, misteri cari, misteri foto, misteri gambar, misteri indo, Misteri Indon, Misteri indonesia, misteri kawan, misteri layu, Misteri malaysia, misteri melay, Misteri Melayu, Misteri takut, misteri teman, misteri toyo, Misteri video, takut, takut hantu, telekom malaysia, teman, teman hantu, toyo, toyo hantu, video hantu, video klip, Video Misteri, Waktu, petang, senja, elok, luar, rumah, tua, hantu, berkeliaran, Pemandangan, matahari, terbenam, cantik