Tag Archives: misteri indo

hantu di klia(satelite building)

images

hantu di klia(satelite building)

[media id=15 width=500 height=400]

gambar nie dorang dah capture dari bangunan satelit (international) buat poster dekat level 5 mtb. secara tak sengaja ader plak mahkluk allah nie interframe skali

hantu di klia,  hantu di klia misteri, hantu di klia foto, hantu di klia gambar, hantu di klia video, hantu di klia toyol, hantu di klia  cari, hantu di klia melayu, hantu di klia peristiwa, hantu di klia hantu, hantu di klia malaysia, Hantu Cermin hantu, hantu di klia bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon,misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu di klia, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1

manusia pelik didunia

manusia pelik didunia

Cina Pu???County, asli daerah kursi Lipu staf perempuan di department store.

Cahaya hitam, panjang di Amerika Serikat pada tahun 1994, memiliki rambut panjang 3,869 meter rambut panjang merupakan Guinness Book of World Records pada tahun 1999, mereka untuk rambut panjang 5,085 meter, mata-openers

manusia pelik,manusia pelik misteri,manusia pelik foto, manusia pelik gambar, manusia pelik video, manusia pelik toyol, manusia pelik melayu, manusia pelik peristiwa, manusia pelik malaysia, manusia pelik bf1, misteri foto,misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri kl, misteri bf1, manusia pelik misteri,manusia pelik foto, manusia pelik video,manusia pelik melayu, manusia pelik layu, manusia pelik melay, manusia pelik malaysia,manusia pelik indon, manusia pelik indo, manusia pelik indonesia, manusia pelik teman, manusia pelik kl,manusia pelik bf1,misteri, gambar hantu batu, video hantu batu, kawan manusia pelik,toyo manusia pelik, cari manusia pelik, manusia pelik melayu, misteri, foto, gambar, video, melayu, layu, melay, malaysia, indon,indo, indonesia,takut,bf1, hantu

Ular Besar Di Sungai Rajang, Sarawak

ularbesar02xz2

Ular Besar Di Sungai Rajang, Sarawak

Gambar ini dikatakan diambil dari helikopter semasa banjir besar Sungai Rajang baru-baru ini. Lokasi gambar adalah di Ulu Kapit, Sarawak. Badan ular sebesar tong drum dan dikatakan sepanjang 100meter. Ular besar ini digelar ‘Nabau’ oleh penduduk tempatan.

Analisis gambar di atas menunjukkan ianya adalah gambar penipu. Kalau ular sebesar tu berenang atas permukaan air, mana kocakan ataupun riak airnya?

Benar-benar ada ke ular bersaiz raksasa macam ni kat Sarawak? Anakonda? Namun, kalau dah sungai yang sebesar ini, macam-macam haiwan boleh ada kat dalamnya. Berita ni kecoh dalam suratkhabar Utusan Sarawak. Ada sekeping lagi gambar, tapi tipu punya la.

Juga teringat kes ikan puyu sepanjang tiang elektrik yang muncul masa banjir besar tahun 70an di semenanjung Malaysia. Ikan puyu raksasa tu, benar-benar wujud ya adik-adik. Pokok yang kena libas ngan ekor ikan tu masih berbekas hingga ke hari ini.

Ular Besar,  Ular Besar misteri, Ular Besar foto, Ular Besar gambar, Ular Besar video, Ular Besar toyol, Ular Besar  cari, Ular Besar melayu, Ular Besar peristiwa, Ular Besar hantu, Ular Besar malaysia, Ular Besar hantu, Ular Besar bf1, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri kawan, misteri toyo, misteri artis, misteri cari, misteri melayu, misteri layu, misteri melay, misteri malaysia, misteri indon, misteri indo, misteri indonesia, misteri takut, misteri teman, misteri hantu, misteri kl, misteri bf1, hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia, hantu takut, hantu teman, hantu hantu, hantu kl, hantu bf1,misteri gay, foto hantu, gambar hantu, video hantu, kawan hantu, toyo hantu, artisgay, cari hantu, hantumelayu, takut hantu, teman hantu, hantu hantu, misteri, foto, gambar, video, kawan, toyo, artis, cari, melayu, layu, melay, malaysia, indon, indo, indonesia, takut, teman, hantu, kl, bf1, cari misteri, cari toyo, cari gambar, cari cari, cari teman, cari bf1