Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Penampakan Gambar Hantu Pocong di Taiping?

Waktu petang ataupun senja memang tak elok kalau duduk di luar rumah. Kata orang tua, time tu lah hantu berkeliaran. Pemandangan matahari terbenam memang cantik

Gambar hantu kali ini dikirimkan oleh Cik Nadia. Berikut adalah teks yang disertakan sekali bersama gambar ini:

disini saya nak share satu gmbar yang saya peroleh dari rakan sekerja saya. dia telah pergi ke taiping dalam hujung tahun 2010. gambar di ditangkap sewaktu maghrib. time tu boyfriend dia yang drive and dia yang tengah duduk kat passenger seat saje2 nak snap gmbar. katanya pemandangan petang tu cantik sangat. tapi selepas snap gambar tu, dia perasan sesuatu yang agak pelik. saya dah highlight kan dengan bulatan merah. boleh korang tolong tafsirkan tak. coz saya pun tak pasti objek apa. atau itu hanya ilusi optik sebab keadaan jalan pun macam beralun. kalau korang rajin, analisis sekali gmbar ni sebab kata boyfriend dia kat bawah objek hitam yang terbang tu macam ada pocong. tapi saya tak nampak pulak. ape2 pun terima kasih korang.

Ok mengikut penelitian saya, gambar ini diambil menggunakan kamera telefon (Sony Ericsson K770i) dengan lensa CMOS pada bukaan 1/8 saat. Bukaan yang agak lama ini tambah dengan keadaan kereta yang bergoyang menyebabkan gambar jadi blur. Kalau kita tengok dengan teliti ‘penampakkan’ dalam bulatan itu adalah selari dengan lengkok pada garisan jalanraya.
Objek hitam tersebut adalak pokok yang kabur. Dan kat bawah sikit tu.. wallahualam.
Penampakan, Gambar, Hantu, Pocong, Taiping, gambar hantu, gambar misteri, hantu, hantu artis, hantu cari, Hantu Cermin hantu, hantu foto, hantu hantu, hantu indo, hantu indon, Hantu indonesia, hantu kawan, hantu kl, hantu layu, Hantu malaysia, hantu melay, hantu melayu, hantu misteri, Hantu Pocong, Hantu takut, hantu teman, hantu toyo, hantu video, hantu melayu, indo, Indon, indonesia, kawan, kawan Hantu, kl, layu, Malaysia, melay, Melayu, misteri artis, misteri cari, misteri foto, misteri gambar, misteri indo, Misteri Indon, Misteri indonesia, misteri kawan, misteri layu, Misteri malaysia, misteri melay, Misteri Melayu, Misteri takut, misteri teman, misteri toyo, Misteri video, takut, takut hantu, telekom malaysia, teman, teman hantu, toyo, toyo hantu, video hantu, video klip, Video Misteri, Waktu, petang, senja, elok, luar, rumah, tua, hantu, berkeliaran, Pemandangan, matahari, terbenam, cantik

Jin keluar dari kepala

Jin keluar dari kepala

[media id=258 width=500 height=400]


Jin (jinnie)@(genie) merupakan sejenis makhluk halus yang dicipta dari api. Jin berbeza dengan malaikat.

Malaikat semuanya beriman, sedangkan jin ada yang beriman dan ada yang kafir dan seperti manusia.

Sebahagian jin ada yang taat kepada Allah dan sebahagian yang ingkar dengan perintah Allah. Begitu juga dengan kewajipan jin seperti juga dengan manusia.

Jin dan manusia memiliki kewajipan menyembah Allah.

Jin keluar, Jin keluar kini, Jin keluar terkini, Jin keluar terbaru, Jin keluar baru, Jin keluar misteri, Jin keluar foto, Jin keluar gambar, Jin keluar video, Jin keluar melay, Kanjeng Ratu KidulĀ  malaysia, Jin keluar indon, Jin keluar indo, Jin keluar indonesia, Jin keluar hantu, Jin keluar kl, misteri foto, misteri gambar, misteri video, misteri,hantu misteri, hantu foto, hantu gambar, hantu video, hantu kawan, hantu toyo, hantu artis, hantu cari, hantu melayu, hantu layu, hantu melay, hantu malaysia, hantu indon, hantu indo, hantu indonesia,Jin, keluar, dari, kepala

Tikus Terbesar Di Dunia

Tikus Terbesar Di Dunia, Tikus Terbesar, Tikus Besar Misteri, Tikus Besar hantu, Tikus Besar Misteri, Tikus Besar seram, Tikus Besar aneh, Tikus Besar misteri, Tikus Besar Misteri berhantu, Tikus Besar menakutkan, Tikus Besar seram, Tikus Besar filem seram, Tikus Besar cerita seram, Tikus Besar cerita, Tikus Besar gambar, Tikus Besar foto, Tikus Besar lagu, Tikus Besar latar belakang, Tikus Besar misteri nusantara, Tikus Besar cacat, Tikus Besar alam ghaib, Tikus Besar dunia

Tikus Terbesar Di Dunia

e69c80e5a4a7e99abbe88081e9bca0